Bar davant de mar en venda per jubilació

Calella

160000€
REF: ULLPVLoc042
  • Metres útils: 133m2
  • Metres construits: 150m2
  • Banys: 2
  • Construcció: 1981
  • Ascensor: No

Si et planteges l’adquisició d’un negoci en funcionament, en una zona privilegiada, amb un potencial innegable, t’oferim la possibilitat d’adquirir un dels clàssics, de comprar un establiment dels de sempre, davant de mar i amb ús de terrassa. Un local comercial d’obligat pas per anar a la platja, a la fira, al Passeig de Mar…. Actualment funciona com a Bar i disposa de la llicència corresponent, però permet també per la seva ubicació i el seu gran aparador i la doble alçada, moltíssimes altres possibles activitats des de venda al detall de queviures, lloguer o venda de material nàutic, empresa de serveis, oficines, espai social de qualsevol mena, etc

A Calella ens trobem en un situació privilegiada. Tot envoltats de mar i muntanyes, i a 50 km tant de Barcelona com de Girona, rebem la influència d’aquestes dues capitals sense perdre la propia identitat.
Hi ha molts mitjans per venir a Calella, tant des d’aquestes ciutats (el més habitual per als que vénen en avió) com per carretera o tren, les connexions amb la nostra ciutat són directes, modernes i de qualitat.
Avui Calella és una ciutat viva tot l’any, amb una gran oferta lúdica, gastronomica i comercial amb més de 500 botigues en un shopping line de 2 km. Aquesta proposta ens permet abastir de qualsevol necessitat a tota la població de l’Alt Maresme, i alhora garantir un gran escenari pels milers de turistes que cada any decideixen visitar la nostra ciutat.

T'interessa aquest immoble?

TENS ALGUNA PREGUNTA? Et respondrem en menys de 24 hores

Informació Immoble
reCAPTCHA